Porttelefoni

Porttelefoni

PORTTELEFON OG DØRTELEFON MONTERET AF SPECIALISTER

Oplever du udfordringer med den nuværende porttelefon eller dørtelefon? Måske skal der installeres et nyt anlæg?

Hos SAFEWAY kan vi hjælpe med en fremtidssikret løsning inden for porttelefoni og dørtelefoni.

SAFEWAY tilbyder vi bl.a.:

– Professionel rådgivning
– Fejlfinding og reparation af eksisterende anlæg
– Installation af nyt dørtelefonanlæg og porttelefonanlæg

Har du brug for en hjælpende hånd fra en professionel elektriker, kommer vi med glæde med vores bud på en moderne løsning, der opfylder dine behov.

KOMBINERET ADGANGSKONTROL OG PORTTELEFONI

Vores systemer er en perfekt kombination af adgangskontrol og porttelefoni. Forstået på den måde, at man via en indbygget læser også kan bruge systemet til at åbne døren ved brug af en nøglebrik.
Vi har en løsning til ethvert behov. Vi tilbyder dørtelefon eller porttelefon med farveskærm, touchskærm, billeder, logoer eller mulighed for at betjene systemet via smartphone mm. Mulighederne er mange. Vi laver både enkeltstående og integrerede løsninger, der kan arbejde sammen med jeres adgangskontrol- eller videoovervågningssystem.

FÅ EN FREMTIDSSIKRET LØSNING

Porttelefonanlæg og dørtelefoni har de sidste par år gennemgået en stor udvikling. Du kan med fordel få installeret porttelefon- eller dørtelefonanlæg i en ejerforening eller virksomhed med meget persontrafik. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller rådgivning til dørtelefoni og porttelefoni, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 70224511 eller e-mail info@safeway.dk.

Kontakt os

Er du interesseret i en af vores løsninger? Uanset om det er el-arbejde, sikringsløsninger, netværk eller porttelefoni, står vi klar med den hjælp, du skal bruge.

Vi tilbyder løsninger til dig, der har ejendomme i København og omegn. Med vores mange år i branchen kan du trygt læne dig tilbage og lade os om at løse opgaven.

Endvidere tror vi på, at høj kvalitet kommer fra et godt samarbejde mellem os og dig. Derfor sørger vi altid for at orientere dig før, undervejs og sågar efter projektet – så kan du være sikker på, at opgaven er løst.

Er du interesseret i at høre mere om det, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe os op på telefon 70224511 eller sende en mail til info@safeway.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular her. Vi glæder os til at høre fra dig.