Dørtelefon

Hos SAFEWAY kan vi hjælpe med en fremtidssikret løsning inden for porttelefoni og dørtelefon.

Oplever du udfordringer med den nuværende porttelefon eller dørtelefon? Måske skal der installeres et nyt anlæg?

SAFEWAY tilbyder bl.a.:

– Professionel rådgivning
– Fejlfinding og reparation af eksisterende anlæg
– Installation af nyt dørtelefonanlæg og porttelefonanlæg

Har du brug for en hjælpende hånd fra en professionel tekniker? Så kommer vi med glæde med vores bud på en moderne løsning, der opfylder dine behov.

Alarmsystem Safeway

Kombineret dørtelefon, adgangskontrol og porttelefon

Vores systemer er en perfekt kombination af dørtelefon,  adgangskontrol og porttelefoni. Forstået på den måde, at man, via en indbygget læser, også kan bruge systemet til at åbne døren ved brug af en nøglebrik.
Vi har en lang række forskellige løsninger som kan skræddersyes til netop dine behov. Vi tilbyder bl.a. dørtelefoni eller porttelefon med farveskærm, touchskærm, billeder, logoer eller mulighed for at betjene systemet via smartphone mm. Mulighederne er mange. Vi laver både enkeltstående og integrerede løsninger, der kan arbejde sammen med jeres adgangskontrol- eller videoovervågningssystem.

Som din samarbejdspartner sørger vi for, at dit nye anlæg med dørtelefon bliver monteret efter branchens højeste standarder. Med mange års erfaring bag os er vi godt klædt på til enhver opgave.

Dørtelefon Safeway

Få et fremtidssikret dørtelefon anlæg

Dørtelefon- og porttelefonanlæg har de sidste par år gennemgået en stor udvikling. Du kan med fordel få installeret porttelefon eller dørtelefoni i en ejerforening eller virksomhed med meget persontrafik. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller rådgivning til dørtelefon og porttelefoni, skal du være velkommen til at kontakte os på tlf 70224511 eller e-mail info@safeway.dk.

Dørtelefon Safeway

Kontakt os

Er du interesseret i en af vores dørtelefon løsninger? Uanset om det er overvågningadgangskontrolalarmnetværk
eller porttelefoni, står vi klar med den hjælp, du skal bruge.

Vi tilbyder dørtelefon løsninger til dig, der har ejendomme i København og omegn. Med vores mange år i branchen kan du trygt læne dig tilbage, og lade os om at løse opgaven.

Endvidere tror vi på, at høj kvalitet kommer fra et godt samarbejde mellem os og dig. Derfor sørger vi altid for at orientere dig før, undervejs og sågar efter projektet – så kan du være sikker på, at opgaven er løst.

Er du interesseret i at høre mere om det, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe os op på telefon 70224511 eller sende en mail til info@safeway.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular her. Vi glæder os til at høre fra dig.