Adgangskontrol

Adgangskontrol med enkel administration (ADK)

Et adgangskontrolsystem er en effektiv og enkel måde at holde styr på, hvem der har adgang til jeres ejendom.

Systemet giver jer 100% kontrol over brugerne af ejendommens adgangsrettigheder, så nogle medarbejdere fx. kun har adgang via hoveddøren til en bygning, mens adgang til indre områder kan begrænses til dem, der har et bestemt behov for at være der. Der findes mange forskellige muligheder afhængig af behov. 

Du kan få adgang med Nøglebrik, Smartphone, Kort, Kode mm. Dørene kan indstilles til at låse op i en bestemt tidsperiode, så man er sikker på, at ejendommen altid er aflåst uden for normal arbejdstid.

Alt kan styres online, så du hurtigt kan ændre adgangsrettigheder til hele eller dele af ejendommen.

Adgangskontrol, videoovervågning og dørtelefoni

Mange af vores kunder kan se værdien i at have et samlet system, hvor alt kan styres fra. Vi hjælper gerne med at samle dørtelefonvideoovervågning samt adgangskontrol. Fra dørtelefonen kan man både ringe til en bestemt person/virksomhed eller man kan åbne døren via den indbyggede læser. Kameraerne på bygningen er samlet i samme system, og man kan monitorere alle optagelser, alle døråbninger og rettigheder fra ét og samme program. Med moderne adgangskontrol er du sikker på, at det udelukkende er de rette personer, som har adgang til bygningen. Hos Safeway sørger vi for, at dit system bliver installeret ordentligt. Vi har et særligt fokus på detaljer.

Paxton Net2 Kortlæser

Minimér driftsomkostningerne med en totalløsning

Til større ejendomme kan det være en fordel at integrere elektroniske løsninger, såsom adgangskontrol og alarm, med f.eks. lys og varmestyring. Systemet kan skrue ned for lys og varme i de områder af ejendommen, hvor der ikke er aktivitet. På denne måde kan man spare mange driftsomkostninger. 

Paxton Net2 Kortlæser
forside

Kontakt os

Er du interesseret i en af vores løsninger? Uanset om det er overvågningadgangskontrolalarmnetværk
eller dør- og porttelefoni, står vi klar med den hjælp, du skal bruge.

Vi tilbyder løsninger til dig, der har ejendomme i København og omegn. Med vores mange år i branchen kan du trygt læne dig tilbage, og lade os om at løse opgaven.

Endvidere tror vi på, at høj kvalitet kommer fra et godt samarbejde mellem os og dig. Derfor sørger vi altid for at orientere dig før, undervejs og sågar efter projektet – så kan du være sikker på, at opgaven er løst.

Er du interesseret i at høre mere om det, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe os op på telefon 70224511 eller sende en mail til info@safeway.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular her. Vi glæder os til at høre fra dig.