Videoovervågning

VIDEOOVERVÅGNING MED DIT BEHOV I FOKUS (TVO)

Trænger du til en ejendom, hvor du har overblik 24 timer i døgnet?

Hos SAFEWAY tilbyder vi professionel videoovervågning, der er med til at give dig indsigt i, hvad der sker i og omkring din ejendom. Vores løsninger skaber en præventiv effekt mod indbrudstyve, og giver dig samtidig mere viden og dokumentation om hændelser.

Vi tilbyder:

– Installation af professionel indendørs og udendørs kameraovervågning
– Stort udvalg af kameraer
– Fejlfinding og reparation af eksisterende anlæg
– Professionel rådgivning

PROFESSIONEL OPSÆTNING AF VIDEOOVERVÅGNING

Hvad enten du ønsker forebyggelse af indbrud, hærværk, tyveri eller blot vil være forberedt på uforudsete situationer, kan kameraovervågning være en god investering. Selve opsætningen af overvågningskamera er i stor grad med til at skræmme indbrudstyve og uvelkomne personer væk. 
I takt med den hurtige teknologiske udvikling sørger vi altid for, at vores udstyr til videoovervågning er opdateret til at møde de nyeste standarder.

Hos SAFEWAY giver vi dig professionelt software og hardware, som giver en enkel og brugervenlig oplevelse. Med videoovervågning hos os, får du adgang til en platform, der gør det muligt for dig at kontrollere optagelser fra enhver installeret enhed – hvor som helst, når som helst. Desuden kan vores videoovervågning integreres med andre sikringsløsninger såsom adgangskontrol.

Videoovervågning

TILBUD PÅ VIDEOOVERVÅGNING

Udviklingen inden for videoovervågning er gået meget stærkt de seneste år.
Det har medført langt bedre systemer og hardware, som kommer brugerne til glæde.
Ønsker du et helt uforpligtende tilbud eller rådgivning omkring videoovervågning, kan du fange os på telefon 70224511 eller e-mail info@safeway.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Så finder vi en løsning der passer til dig og dine behov.

Videoovervågning
forside

Kontakt os

Er du interesseret i en af vores løsninger? Uanset om det er overvågningadgangskontrolalarmnetværk
eller dør- og porttelefoni, står vi klar med den hjælp, du skal bruge.

Vi tilbyder løsninger til dig, der har ejendomme i København og omegn. Med vores mange år i branchen kan du trygt læne dig tilbage, og lade os om at løse opgaven.

Endvidere tror vi på, at høj kvalitet kommer fra et godt samarbejde mellem os og dig. Derfor sørger vi altid for at orientere dig før, undervejs og sågar efter projektet – så kan du være sikker på, at opgaven er løst.

Er du interesseret i at høre mere om det, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe os op på telefon 70224511 eller sende en mail til info@safeway.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular her. Vi glæder os til at høre fra dig.