Om os

SPECIALE INDEN FOR SIKRINGSLØSNINGER, DØR- OG PORTTELEFONI, NETVÆRK OG WIFI

HVEM ER SAFEWAY

Vi er specialister i el og tekniske løsninger med ekstra fokus på sikkerhed og netværk i København og omegn.

Hos SAFEWAY har vi stor erfaring inden for sikre installationer og innovative løsninger, som garanterer, at du kan føle dig sikker på dine tekniske installationer. Med over 20 år i bagagen har vi oplevet lidt af hvert, og vi er derfor altid klar på at løse lige netop dit behov – så kan du være sikker på, at tingene virker. Hvad end det er sikringsløsninger, netværk eller dør- og porttelefoni, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er altid glade, smilende, og ser enhver opgave som en mulighed for at lære noget nyt.
Med et professionelt team kan vi garantere pålidelighed såvel som et transparent forløb, hvor du vil blive redegjort fra start til slut.

VI TILBYDER

Vi har altid fokus på at skræddersy opgaven til kundens behov. Derudover garanterer vi, at vi udfører holdbare løsninger som er fremtidssikrede. Vi sørger for altid at være opdaterede med den nyeste teknologi og materiel, for at sikre kvalitet såvel som effektivitet. Vi arbejder kun med de bedste og mest anerkendte produkter på markedet for at garantere 100% tilfredshed. Vores services består primært af:

personale

ET PROFESSIONELT TEAM

Med et team bestående af professionelle og veluddannede medarbejdere er vi altid bemandede til at udføre et godt stykke arbejde.

Vores personale har mere end 20 års erfaring i branchen, hvilket også betyder, at vi med høj sandsynlighed har prøvet kræfter med en løsning, der passer til lige netop dig. Desuden lægger vi en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som kan give dig værdi. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, og vores team er altid klar på tage fat om din opgave med høj arbejdsmoral.

personale
forside

Kontakt os

Er du interesseret i en af vores løsninger? Uanset om det er overvågningadgangskontrolalarmnetværk
eller dør- og porttelefoni, står vi klar med den hjælp, du skal bruge.

Vi tilbyder løsninger til dig, der har ejendomme i København og omegn. Med vores mange år i branchen kan du trygt læne dig tilbage, og lade os om at løse opgaven.

Endvidere tror vi på, at høj kvalitet kommer fra et godt samarbejde mellem os og dig. Derfor sørger vi altid for at orientere dig før, undervejs og sågar efter projektet – så kan du være sikker på, at opgaven er løst.

Er du interesseret i at høre mere om det, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe os op på telefon 70224511 eller sende en mail til info@safeway.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular her. Vi glæder os til at høre fra dig.