Alarmsystem

ALARM – SIKKER OG SMART I ÉN LØSNING (AIA)

Vi er uddannede eksperter inden for installation af alarmsystemer. Derfor bør du aldrig tøve med at ringe til os for rådgivning.

Vi udfører enhver løsning med seriøsitet og omtanke. Med os som rådgiver får du med sikkerhed en fremtidssikret alarm af høj kvalitet til din erhvervsejendom eller private villa.

ALARM TIL ERHVERV

Med en erhvervsalarm er du i trygge hænder, når du og dine medarbejdere ikke er til stede. Vi vejleder dig i mulighederne, og hjælper med at sammensætte en samlet løsning, der passer til din virksomheds forsikringskrav og behov. Vi er specialister i moderne løsninger til at forebygge indbrud.

Alarmsystem Safeway

SIKRING AF ERHVERVSEJENDOMME MED ALARMSYSTEM

Er der risiko for hærværk og indbrud i din erhvervsejendom, kan du med fordel få installeret en erhvervsalarm. En visuel alarm kan være et effektivt redskab til at skræmme gerningsmændene væk døgnet rundt.

Hos SAFEWAY kan du altid føle dig sikker i din erhvervsejendom eller private villa. Vores erfaring gør, at vi kan garantere en teknisk løsning af bedste kvalitet. Med andre ord får du en skræddersyet løsning med øje for detaljen og sikkerheden.

Alarmsystem Safeway
forside

Kontakt os

Er du interesseret i en af vores løsninger? Uanset om det er overvågningadgangskontrolalarmnetværk
eller dør- og porttelefoni, står vi klar med den hjælp, du skal bruge.

Vi tilbyder løsninger til dig, der har ejendomme i København og omegn. Med vores mange år i branchen kan du trygt læne dig tilbage, og lade os om at løse opgaven.

Endvidere tror vi på, at høj kvalitet kommer fra et godt samarbejde mellem os og dig. Derfor sørger vi altid for at orientere dig før, undervejs og sågar efter projektet – så kan du være sikker på, at opgaven er løst.

Er du interesseret i at høre mere om det, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe os op på telefon 70224511 eller sende en mail til info@safeway.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular her. Vi glæder os til at høre fra dig.