Netværk

NETVÆRK – KABLET & WIFI

Hos SAFEWAY får du en professionel netværksløsning. Vi sørger for, at du får en fleksibel og stabil netværksløsning til din ejendom eller virksomhed.

Vi står for alt fra oprettelse af fiberforbindelse med den rette hastighed til kabling og konfigurering af netværket i ejendommen.

FIBER

Vi samarbejder med landets bedste fiberleverandør, som er kendt for høj hastighed og stabilitet. Der er hastigheder til alle behov, uanset om der er tale om et enkeltmandskontor eller et domicil med flere hundrede mand. Forbindelserne kan leveres med redundans, så man altid er sikret at være online såfremt denne ene forbindelse skulle fejle – hvilket heldigvis kun sker yderst sjældent.
Om der skal udvides netværk eller monteres helt nyt, så kan vi hjælpe med en skræddersyet og topmoderne netværksløsning.

loft

WIFI-netværk

Bliver arbejdseffektiviteten reduceret af det langsomme netværk eller er der tale om en installation af et nyt Wi-Fi netværk?

Om der skal udvides netværk eller monteres helt nyt, så kan vi hjælpe med en skræddersyet og topmoderne netværksløsning.

Vi analyserer os frem til det korrekte antal af Access Points, samt placering af disse, for at give jer det mest stabile trådløse netværk. Vores mere end 20 års erfaring i branchen gør, at du trygt kan læne dig tilbage og lade os installere dit nye netværk. Fang os på telefon 70224511 eller e-mail info@safeway.dk, hvor du kan få en snak med en professionel fagmand.

loft
forside

Kontakt os

Er du interesseret i en af vores løsninger? Uanset om det er overvågningadgangskontrolalarmnetværk
eller dørtelefoner, står vi klar med den hjælp, du skal bruge.

Vi tilbyder løsninger til dig, der har ejendomme i København og omegn. Med vores mange år i branchen kan du trygt læne dig tilbage, og lade os om at løse opgaven.

Endvidere tror vi på, at høj kvalitet kommer fra et godt samarbejde mellem os og dig. Derfor sørger vi altid for at orientere dig før, undervejs og sågar efter projektet – så kan du være sikker på, at opgaven er løst.

Er du interesseret i at høre mere om det, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe os op på telefon 70224511 eller sende en mail til info@safeway.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular her. Vi glæder os til at høre fra dig.